Vi på ELaS

När du som kund hör av er till oss är det mest troligt att du kommer att prata med Joakim Hellberg eller Jörgen Larsson. Det är dom, som tillsammans med er projekterar och samordnar ett mycket lyckat event. Tillsammans med Team ledare möter ni även dom ute på ditt event. Dom svarar på eventuella frågor du kan tänkas ha rörande allt som har med eventet att göra så som t ex eventuella tillstånd för pyroteknik. 

Företaget anpassar sitt behov av personal efter hur just ditt event ska se ut. Ibland tar vi hjälp av frilansande experter då ordinarie personalstyrka inte räcker till.

Du känner alltid igen oss på våra svarta kläder med det gula lejonet på. Alla som har våra profilkläder kan du självklart vända dig till om du har frågor och funderingar. 

Vår Historia

ELaS AB fick sin start som en familjeverksamhet redan 1998 (då som Extreme Light and Sound), på Södermalm i Stockholm. Idéerna och visionerna fick snabbt fart och redan år 2000 registrerades verksamheten som enskilt firma.

Grundaren, Joakim Hellberg, började utveckla och avancera sitt intresse för event till en helhjärtad karriär inom branschen. ELaS AB har sedan dess utvecklat från att anordna mindre tillställningar till att skapa och medverka i större privata fester samt event på festivalnivå.

Företaget omregistrerades till aktiebolag år 2010 och utvecklingen resulterade i nyanställningar. Med eldsjälar som dedikerat sig till företaget, med en hunger och vilja att utmana företaget, våra kunder samt deras gäster med nya idéer och upplevelser.

Idag jobbar Joakim och Jörgen sida vid sida, för att utmana, upptäcka och stå till tjänst på den höga service- och kvalitetsnivå som ELaS AB satt för sig själv. Visionen är fler betydelsefulla samarbeten, mer avancerade event och en konstant förhöjning av kvalitén.

Tidigare Uppdrag:

Vi har under åren genomfört en variation av uppdrag åt olika kunder med stor framgång. Vår fokus ligger på våra kunder och att kunna leverera ett hållbart koncept som ger en oförglömlig upplevelse. 


”Ingen ide är för stor, ingen detalj är för liten!”

Specifikt framtagen för vår nya och uppdaterade inställning till möjligheterna som finns framför oss.