Vi på ELaS

Vi på ELaS jobbar ständigt med nya förbättringar och lösningar på våra kunders olika problem. Tillsammans med era Team ledare bygger vi upp en lösning som passar just er.

Företaget anpassar sitt behov av personal efter hur just ditt event ska se ut. Ibland tar vi hjälp av frilansande experter då ordinarie personalstyrka inte räcker till.

Du känner alltid igen oss på våra svarta kläder med det gula lejonet på. Alla som har våra profilkläder kan du självklart vända dig till om du har frågor och funderingar. 

Vår Historia

ELaS AB fick sin start som en familjeverksamhet redan 1998 (då som Extreme Light and Sound), på Södermalm i Stockholm. Idéerna och visionerna fick snabbt fart och redan år 2000 registrerades verksamheten som enskilt firma.

Grundaren, Joakim Hellberg, började utveckla och avancera sitt intresse för event till en helhjärtad karriär inom branschen. ELaS AB har sedan dess utvecklat från att anordna mindre tillställningar till att skapa och medverka i större privata fester samt event på festivalnivå.

Företaget omregistrerades till aktiebolag år 2010 och utvecklingen resulterade i nyanställningar. Med eldsjälar som dedikerat sig till företaget, med en hunger och vilja att utmana företaget, våra kunder samt deras gäster med nya idéer och upplevelser.

Idag jobbar vi sida vid sida, för att utmana, upptäcka och stå till tjänst på den höga service- och kvalitetsnivå som ELaS AB satt för sig själv. Visionen är fler betydelsefulla samarbeten, mer avancerade event och en konstant förhöjning av kvalitén.

Tidigare Uppdrag:

Vi har under åren genomfört en variation av uppdrag åt olika kunder med stor framgång. Vår fokus ligger på våra kunder och att kunna leverera ett hållbart koncept som ger en oförglömlig upplevelse. 


”Ingen ide är för stor, ingen detalj är för liten!”

Specifikt framtagen för vår nya och uppdaterade inställning till möjligheterna som finns framför oss.